Tättärän kaksivuotissyntymäpäiviä juhlittiin viikko sitten. Vuosi sitten helle oli pahimmillaan, yli 30 astetta, tänä vuonna sentään inhimillisempi. Lahjaksi tuli vaatetta, mm. ihka ensimmäisiä pikkuhousuja. Kaupassa ei ollut tarpeeksi pieniä rimppakintulle.
Tarjolla oli juustosarvia, poppareita sekä mansikka-valkosuklaa-juustokakkua, joka oli sama mitä juhannuksena tehtiin, on se sittenkin melko hyvää ja koukuttavaa. Ohje täällä. Tällä kertaa tein vähän paksumman pohjan ja ilmeisesti ranskankermaa ei tule ihan niin paljoa kuin ohjeessa sanottiin, se kannattaa myös valuttaa etukäteen.
Onnea isolle tytölle! Kaunis pöytäliina teillä.
VastaaPoistaIhana kaksivuotias! Ja kiitos herkkukakusta! Kaavan saa muuten sitten niihin pikkareihin, jos on tarvetta ommella lisää.
VastaaPoistaonnittelut kaksivuotiaalle! herkullisen näköinen kakku, täytyy ehkä kokeilla!
VastaaPoista