perjantai 31. elokuuta 2012

Hoo titti

Kirppikseltä löytyi jättipotti Hello kitty-fanille. Meillä se kylläkin kulkee nimellä Hoo titti, mun Hoo titti. Hello kitty-karkkirasian sisällä oli useita pieniä kissoja. Tänä kesänä on muutenkin löytynyt todella hyvin kirppikseltä kaikkea, vaatetta muun muassa. Olen myös saanut tyhjenneltyä entisiä pois ja vielä tekisi mieli tyhjentää lisää, mutta ihan kaikkia pieniä vaatteita ei vain raaski laittaa kiertoon. Anopille kiitokset tavaroiden myymisestä!

Pienemmälle ompelin Mekkotehtaan kirjasta mekon. Kankaana on Ikean reissulta ostettu palanen. Kirjan ohjeet ovat kyllä todella ihania ja helppoja toteuttaa, jopa tällaiselle ompelijalle kuin minä. 

4 kommenttia:

 1. Kaunis mekko! Minusta se näyttää sellaiselta kivalta arkeen sopivalta. Ja siististi ommellulta :)

  Täälläkin on inventoitu vaatekaappeja. Kaikkea ei tosiaan raskisi laittaa kiertoon, mutta on siinä tasapainoilemista kun miettii minkä jättää, mistä luopuu.

  VastaaPoista
 2. Voikun saisikin inventoitua vaatekaapit... Ootko myyny kirppiksellä vaatteita, jos niin missä? Mä oon käyttäny paljon Silinteriä, mutta nyt kun sitä ei ole niin mihis sitten :/

  ps. Mun blogissa olis sulle tunnustus ;)

  VastaaPoista
 3. Minna: kiitos! Sellaiseksi sen teinkin. Tykkään vaatteissa käytännöllisyydestä (vaikka ehkä mekot sinänsä ei ihan siihen luokkaan kuulukaan, vaan menis enemmän ehkä sinne turhuuden puolelle ;) ). Se jokaisen vaatteen kohdalla puntarointi on kyllä niin vaikeaa, toista kierrosta varmaan jo oon menossa.

  Hannaliini: kiitos!

  Outi: kiitos tunnustuksesta, yritänpäs palailla siihen paremmalla ajalla. Suurimman osan vaatteista laitoin kirpparille, mutta ne meni anopin mukana myyntiin heidän kotipaikkakunnalleen. Minäkin olen pari kertaa aiemmin myynyt Silinterissä. Nythän on myös se kirpparilla.fi uusissa tiloissa, mutta sieltä minulla ei ole myyntikokemusta. Sullahan varmaan sitä kaiken näköistä herkkua myytävää oliskin ;)

  VastaaPoista