sunnuntai 3. lokakuuta 2010


  






 Sunnuntaikin meni joutuisaan. Pojat kävivät uimassa ja me tytöt käytiin metsässä. Väriloistoa, sieniä, kuvia ja tunnelmaa. Ruuaksi tehtiin taas meidän lempparia, pinaatti-fetapastaa. Helppoa ja hyvää. Ohje on À la Nina -kirjasta. Lisätään yleensä vielä valkosipulia joukkoon.

2 pientä keltasipulia
1 pieni purjo (jätettiin pois)
100 g kokonaisia pinaatinlehtiä
200g fetajuustokuutioita
1/2 dl balsamiviinietikkaa
pippuria
suolaa
oliiviöljyä
500g spagettia

Suikaloi sipulit sekä purjo ja paista oliiviöljyssä kuumalla pasitinpannulla. Lorauta joukkoon balsamiviinietikka ja lisää mausteet sekä lopuksi fetakuutiot. Sekoita aineksia ja nosta pannu nopeasti liedeltä, ennen kuin pinaatti ehtii haalistua ja feta kokonaan sulaa. Sekoita kastike kuuman, vastakeitetyn spagetin joukkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti