tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kesähousut

  Ompelin pienemmälle kesähousut. Kangas on pelastettu lakana, jonka pelastin äitini rättiaikeilta. Mallia on lainattu Ottobren 1/2008 Desert-housuista, mutta muokkasin sitä kyllä jonkin verran. Kuminauharypytykset lahkeista jäivät pois ja laitoin resorit lahkeisiin. Myös kaavaa jouduin pienentämään kun koot alkoivat vasta 98 cm:stä. Nämä ovat tehty noin 92 cm:n koolla.

Nämä olivat myös käytössä ihan kivat kuumana hellepäivänä (tai näin ainakin iitse ajattelin) ja voisi tehdä vanhoista lakanoista näitä lisääkin. Ompelun ja minun huono suhde taas näytti puolensa tällä kertaa. Olin ommellut joskus viimeksi talvella ja nyt kun viimein sain puristettua aikaa vähän kasaan, mallin etsittyä ja suunniteltua, kankaat leikattua,  neulat vaihdettua, langat pujoteltua, alalangan puolattua ja ajattelin että nyt sitten ompelen, etsin johdon ja kappas! Kissa on napsaissut sen poikki. Selkeästi taas yksi merkki siitä, että kannattaisko nyt ehkä kuitenkin vielä miettiä, onko minusta kuitenkaan ompelemaan. Neula silmässä ja niin edelleen...

1 kommentti:

  1. Ihanan näköiset housut! Jotain tuommosia tars omallekkin tytölle tehdä, näppäriä kesällä kun on vilposet mutta suojaa auringolta.

    VastaaPoista