torstai 10. toukokuuta 2012

Rakastan näitä toukokuun iltoja. On jo valoisaa, välillä pientä sadetta, toisinaan taas aurinko paistetta pitkälle iltaan. Luonnossa tuloillaan ja osin piilossa lupaus tulevasta.


Täällä on ollut vähän sekavaa. Suunnitelmat vielä levällään, enkä oikein tiedä mihin ryhtyisi, vai ryhtyisikö mihinkään. Välillä meinaa ärsyttää. 


Yhden yöpuvun olen puoliksi saanut ommeltua, yhden hatun itselleni neulottua ja hyvän alun kaulahuivista purettua. Valmista odotellaan. Lasten housujen ompelusta olen haaveillut, mutta usein on ollut sittenkin kivempi lähteä tuonne ulos juoksemaan. 

5 kommenttia:

 1. Tuttu fiilis tuo valmiin odottelu. Vaikka näyttää että jotain oon saanut tehtyäkin, silti on tota odottelemista. Ideoita, halua tehdä. Muttei aikaa tehdä. Tai sit on niin väsynyt ettei jaksa. Mutta ulkona juokseminen kuulostaa hyvältä sekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, juokseminen on kyllä yllättävän virkistävää. Mutta ainahan sekin aika on sit jostain kivasta pois...

   Poista
 2. Heippa! Näyttääpä lapset ja koirakin tutuilta. Sekä aiemmassa postauksessa näkyvä puiston lelulaatikko, ihan meidän lähipuistosta. Hauska löytää blogissa kuvia lähikulmilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kappas, kiva kun tunnistit :D Se puisto kulkee muuten meillä nimellä uusi puisto, ollut jo kolme vuotta, siitä lähtien kun kerran sattumalta löydettiin se :)

   Poista
 3. Toivottavasti kesäaurinko saa ajatuksetkin selvitettyä. Tietää sitten mihin ryhtyy! Blogissani odottaa sinua tunnustus!

  VastaaPoista