sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

KolmevuotiasViikonloppuna juhlistimme kolmevuotiasta. Kolme vuotta sitten satoi kaatamalla koko päivän. Olin raskaana jo lähes kaksi viikkoa yliaikaisesti. Jännitin, joudutaanko synnytys käynnistämään kuten isomman kanssa, josta ei kovin kivat muistot jääneet. Onneksi yliaikaiskontrolli teki tehtävänsä ja kaatosateessa pomppimisen jälkeen alkoi tapahtua. Ehdin ompelemaan vielä yhden vaipan valmiiksi ja sitten alkoi tuntumaan jo vähän enemmän siltä, että jospa nyt. Kahden maissa yöllä lähdimme sairaalaan ja aamuyöstä viiden aikoihin syntyi pikku täti. Jos isompi oli ollut syntymänsä jälkeen hiljaa ja rauhallisesti tuijotellut meitä, niin tämä tapaus huusi tunnin putkeen heti synnyttyään. Tiedettiin siis heti alusta alkaen mitä odottaa. Omaa tahtoa, ajoittain hyvinkin kovaa ääntä, mutta etenkin hymyä ja suurta iloa.

Niin kuin viimekin vuonna, synttärisankari jatkoi syömistä uusintakierroksella muiden jo lopetettua. Juhlia vietettiin Fida-kirppikseltä kesän alussa löytämässäni mekossa, joka sopi kyllä sankarille kuin nenä päähän. Tänä vuonna myös eräs pieni poika valitsi hyvän syntymäpäivän itselleen, kun ystäväni synnytti samana päivänä.

4 kommenttia:

 1. <3 Voi suloisuus neiti tätiä. Niin näyttää jo kolmevuotiaalta tytöltä.

  Välitähän onnittelut pikkuisen pojan äidille! Saatuipa hauskasti, kun saivat saman syntymäpäivän.

  VastaaPoista
 2. Onnea! Kolmevuotias on niin iso, ja niin pieni.

  VastaaPoista
 3. Paljon onnitteluja 3-vuotiaalle tättärälle!

  VastaaPoista
 4. Pikku Tättärä kiittää kaikkia onnitteluista. Henni: Välitän terveiset eteenpäin. Aikaisemmin jo mietin että tuleekohan sama syntymäpääivä ja niinpäs tulikin!
  Minna: Totta, tänään oli illalla karannut nukkumaan meidän sänkyyn ja kannoin takaisin omaan, meinasi itku päästä (minulta siis). Oli jotenkin niin pieni vielä ja kuitenkin mukana jo jotain tulevaa ja kasvua.

  VastaaPoista