torstai 21. huhtikuuta 2011


 Aamupäivällä oli kaupassa pari muukin. Suunnitelma ruuhkan välttämisestä ei ollut oikein onnistunut. Karkkihyllyllä jonkun vanhemman rouvan pääsiäinen oli menossa pieleen, kun ei karkkiraemunia ollut enää jäljellä. Ei ole kuulemma ennen tällaista nähnyt, miten surkeaa!

Vielä yksi viikko puristusta ennen tenttiä ja sitten voi taas tehdä vapaammin mitä haluaa. Pääsiäistä en ole oikein ehtinyt koristella, kukatkin jätin kauppaan. Lapset maalasi eilen miehen kanssa omat pääsiäismunat. Pienempi keskittyi hyvin tarkasti pisteiden paineluun, isompi taas teki iloisen värien sekamelskan. Pari oksaa voisi ehkä koristella, jos ehtisi. Onneksi minun pääsiäiseni ei mene pilalle karkkirakeiden puuttumisen vuoksi.

Ilmat aikoivat ainakin täällä päin suosia. Oikein hyvää pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

  1. Huh, kylläpä pienempi onkin kasvanut ja saanut kasvonpiirteitä! Ja miten ne onkaan isomman kanssa niin samannäköisiä! :)
    t. T

    VastaaPoista
  2. T: ja minusta kun ne on taas melko erinäköisiä! Mutta ehkä sitä ei sitten itse vaan huomaa :) Tässä lähellä asuva perhepäivähoitaja sanoi kerran että kylläpä on kuin samasta muotista veistetyt, mutta mitäpä sitä hyvää muottia vaihtamaan :D

    VastaaPoista