torstai 8. syyskuuta 2011

Selma


 Tänään silitetään viimeistä kertaa päätä, rapsutetaan kaulaa, otetaan tassun nostoja vastaan. Huomenna meidän rakas koiramme laitetaan ikiuneen. Koiralla on vatsassa niin pitkälle levinnyt syöpä, ettei toimenpiteet enää todennäköisesti kannattaisi. Suru ja ikävä ovat jo nyt sanoinkuvaamattomat.  Koira on kuulunut meidän yhteiseen elämäämme lähes alusta alkaen. Huomenna ei kukaan enää tassuttele täällä, kerjää ruokaa, varasta sitä pöydiltä ja ole seurana aina ja kaikkialla, metsässä, mökillä, uimassa, nukkumassa. Enemmän vuosia olisin koiralle toivonut ja vähän paremman lopun. Toinen käy niin sääliksi, että itkulle ei tule loppua.
Viikon päästä olisi meidän juhlamme, joten ajankohtakin on huonoista huonoin. Tämän pitäisi olla ilon ja onnen aikaa, mutta nyt tämä on vain surua.

8 kommenttia:

 1. :'( Voimia suruunne! Ajattelinkin, että pitää käydä täällä katselemassa Selman kuvia.

  Ihana kuva, ihana Selma <3

  VastaaPoista
 2. :( osanotot! Hirveä tilanne, silmät kostuivat kun luin kirjoituksesi.

  VastaaPoista
 3. :( voih, osaanotot suruunne. Ikävä tilanne. Voimia arkeen.

  VastaaPoista
 4. Osanottoni :( Ajankohta ei olisi kyllä huonompi voinut olla.

  VastaaPoista
 5. Voimia ja lämmin osanotto, Kaisu.

  VastaaPoista
 6. Osanottoni. Voimia arkeen ja juhlaan.

  VastaaPoista
 7. I'm sorry.
  I don't understand everything, but enough to read the bad news.
  I'm a cat mama (we have 5 cats) and even though I don't know you, I can imagine your pain. Because pets are family members.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille muistaneille.
  Valerie: Thank you for your comment. This was about our dog, Selma, that had to be put to rest because she had cancer in her stomach that had already spread too much. We had just found out a day before and the next day she was already gone :(

  VastaaPoista