sunnuntai 22. toukokuuta 2011


EsitysKirppislöydöt Kävin tänään kaupungin kävelykadulla järjestettävällä kirpparilla. Päästyäni sinne tajusin, että kukkaro oli jäänyt kotiin. Repun pohjalta löytyi vain 50 senttiä. Olin tullut etsimään pienemmälle sukkia. Kävi hyvä tuuri, sillä löysin myyjän, jolta niitä sai ilmaiseksi. Ja sen jälkeen löysin vielä tutun, jolta sai lainata 10 euroa! Onneksi olin jäänyt kiertelemään itsekidutusmielessä, sitten pystyi jo ostamaankin.

Ollaan pesty mattoja, vielä olisi jäljelläkin, mutta kiva että edes osa on jo pesty. Ikkunat ovat parin viikon takaisin pesun jälkeen jo saman näköiset kuin pesemättömätkin. 

Perjantaina isomman kerhon kevätjuhlassa isompi taisi olla ainut, joka ei ollut pukeutunut naamiaisasuun. Sillä hetkellä kyllä harmitti. Isompaakin vähän harmitti. Aina ei voi ehtiä ja jaksaa, mutta silti. Ei vaan tajuttu. 

2 kommenttia:

  1. Minullakin oli pienenä tollaset muotit joiden mukaan pystyi kirjoittamaan ja piirtämään, onko tupperwaren? :)

    On ne vaan isoja jo molemmat, lapsukaiset :)

    t.T

    VastaaPoista
  2. On tupperin :) Muisen että minunkin kaverilla oli tuollaiset. Nuo on melko hyvät, niillä saa jopa piirrettyä ja pysyvät paikoillaan. Olen ostanut jo kahdet tai kolmet ennen noita ja kaikki yhtä huonoja, ei pysty itsekseen niillä piirtelemään ellei kiinnitä.

    VastaaPoista