tiistai 17. toukokuuta 2011
  100 neliömetriä kasvimaata on nyt meidän ensi kesänä! Jännitys oli aamulla suuri kun paikkaa soiteltiin, tänään tulivat vapaat paikat jakoon ja kovasti jännitin saadaanko. Opiskelijakylän kautta saatavat paikat olivat jo menneet aiemmin kaikki ja enemmänkin olisi ollut halukkaita, meidän lisäksi.

Palsta sijaitsee aivan meidän naapurissa, pihasta vain mäki alas kävellen ja sitten ollaan jo perillä. Suunnitelmia on jo joitakin, isompi haluaa kuulemma ainakin kurkkua ja porkkanaa, minä taas  rucolaa, salaattia, herneitä... Melko isolta tuo palstan koko vielä ainakin tässä vaiheessa tuntuu. Saa nähdä miten onnistutaan tila täyttämään ja miten ylipäänsä onnistutaan sadon saamisessa!

Kaksi viimeistä kuvaa: ikkunanpesu on melko vakavaa hommaa ja alimmaisessa kuvassa itseasennetut aurinkolasit.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut palstasta! Kivaa puuhaa, kunhan ei tule kuiva kesä.:) Ja jos kaipaat niin mun kaapeissa pyörii monenlaisia siemeniä ja sipulin mukuloitakin jäi yli.
    -riikka

    VastaaPoista
  2. Riikka: joo, olisin kyllä kiinnostunut. Jos pystyt laittamaan mulle viestiä mitä ne on, tai jos niitä ei oo paljoo ja et ite tarvii, niin ota mukaan kun seuraavan kerran nähdään :)

    VastaaPoista