lauantai 20. marraskuuta 2010

 En ole ehtinyt kaivaa toppahousuja ja huopikkaita esille, vaikka talvi on selkeästi tullut. Käytin säärystimiä hätävarana. Ostin ne joitakin vuosia sitten kahdella eurolla kirpparilta. Huomiseksi luvattu jo -10! Pelottaa pienemmän puolesta, jonka kädet tuntuvat jäätyvän jo alle viidessä pakkasasteessa. Minun varpaat ovat kyllä vähän samaa luokkaa, ainakin jos joutuu paikoillaan seisomaan. Ei minulla kyllä huopikkaita ollut ennen viime talvea. Silloin ne oli pakko hommata, kun varpaat meni puistoreissuilla aina ihan jäähän.  Aikaisempina talvina ne olisivat varmaan vain menneet pilalle loskassa.

Flunssa meinaa taas tulla. Aina se vähän käväisee, mutta harvoin tulee kokonaan päälle. Saisi luvan tulla nyt, jos on tullakseen, koska torstaina olen lähdössä reissuun ja ei ole kivaa jos kaikki peruuntuu.

Lukuintoni uudelleen herääminen ei jäänyt muutamaan kirjaan. Luin Paul Austerin kehutun New York-trilogian. Ensimmäinen osa oli mielestäni ihan hyvä, toinen ihan ok, mutta viimeisestä pidin eniten. Lainasin myös Sattumuksia Brooklynissa, jonka pitäisi ilmeisesti olla vähän eri tyyliä. 

Harmittaa hiukan, kun en ole ehtinyt ompelemaan pitkään aikaan ja neulomaankin vain ihan vähäsen. Tänäänkin oli kiireinen päivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti