torstai 13. tammikuuta 2011

Arki

Minulla ei ole nyt muuta jakaa, kuin arkisia kuulumisia. Tästä viikosta lähtien käyn aina yhden päivän kirjastossa opiskelemassa. Viime kerrasta on lähes vuosi aikaa, ei onneksi enempää. Innostusta ja motivaatiota ainakin jälleen löytyy, hetkeksi. Ja on muuten tosi virkistävää päästä taas käyttämään päätään eri tavalla (en sano, että käyttämään aivojaan, koska niitä kyllä joutuu käyttämään täällä kotonakin ja ihan joka sekunti!). Vähän oli kyllä orientoitumista, että pääsi rytmiin ja kirjastossa olo tuntui kuin toiselta planeetalta. Ei sitä varmaan ulkopuolisesti huomaa, mutta sisäisesti tuntui siltä. Kaikki oli niin kiireisiä työntouhussa ja tiesivät mitä tekevät. Siltä minusta tuntui, vaikka tiedänhän minä, ettei se aina niin ole.

Tällä viikolla on muutenkin jatkunut taas normaali arki, kun isomman kerho alkoi. Sitten on taas neuvoloita ja hammastarkastuksia. Flunssia, vuotavia neniä ja huonosti nukuttuja öitä. Jumppia sekä ulkoilua. Sikeitä öitä, jolloin saa uneksia koko yön heräämättä. Hermojen menetystä kymmenen kertaa päivässä. Itkua, huutoa, raivoa. Naurua sekä iloa. Onnea, niin suurta, että joskus tuntuu että pakahtuu. 
Arki on melko mukava asia välillä.

2 kommenttia:

  1. Arki on kyllä parasta, kaikkine murheineenkin. Meillä on vasta tällä viikolla palailtu joulun jäljiltä arkeen, lapsilla jatkui kerhot ja mulla työt :)

    VastaaPoista
  2. täällä kans kunnon kotiäidin arkea... ja hammashoitolassa käyty ja tänään suunnistetaan neuvolaan rokotusta ottaan... vaikka välillä tuntuu et rankkaa mut on tää silti ihanaa

    VastaaPoista