perjantai 21. tammikuuta 2011

Teetimamelit

Pienempi hakee biojätteestä spagettia ja livistää karkuun. Uittaa kättänsä koiranpisseissä pulkassa istuessaan.  Makaa puoliksi pulkasta ulkona ja mätkähtää istumaan keskelle mäkeä. Uudestaan ja uudestaan. 

Isompi hakee mukeihin vettä ja kertoo, että on niin kylmää että polttaa. Kantaa laatikkoa, joka on kuulemma painava kuin sylki. Laskee vessan lavuaarin puolilleen vettä ja juo sieltä viheltävällä Hello Kitty -kylpylelulla. Sanoo haluavansa isompia teetimameleita (d-vitamiineja).

Minulle on taas tulossa jokin flunssa, joka ei sitten kuitenkaan tule. Tekisi mieli neuloa koko ilta, mutta kädet ovat kipeinä. Mies on vienyt kameran ja kaikki kuvat päivästä pitää ottaa vain mielen muistiin. Osaiskohan joku sanoa mistä johtuu, että blogger laittaa kuvat (etenkin ulkokuvat) tosi epätarkoiksi välillä?

5 kommenttia:

 1. Oon ihmetellyt kans tota samaa kuvien epätarkkuutta...

  VastaaPoista
 2. Ainakin kuvien lataamiskoon oon huomannut vaikuttavan tuohon tarkkuusasiaan.

  Toivottavasti nähdään pian.

  VastaaPoista
 3. Joo, tosi ärsyttävää kyllä. Pienennätkö sä Henni ne sitten valmiiksi mihin kokoon, tai siis ootko huomannut jonkun tietyn koon hyväksi?

  VastaaPoista
 4. Ilmeestä päätellen isompi vissiin tykkäsi joululahjasta? :)

  -T

  VastaaPoista
 5. T: no kaipa joo, mutta välillä on kyllä ollut ihan hirveän suostuttelun takana että saadaan sukset jalkaan, haluais aina mieluummin jotain muuta tehdä, kuten auraamaan :D

  VastaaPoista