perjantai 28. tammikuuta 2011

Jokin tauti toisen nappasi Isomman nimittäin. Keskiviikkona taudin alkaessa meni ääni hetkeksi kokonaan, torstaina oli jo kova kuume ja tänään jatkettiin samaan malliin, lisänä oksennus sohvalle. Mitään ei oikein jaksa, nukkuu vain tai makoilee, välillä kuiskailee. Ruoka ei juuri maistu. Tänään illalla oli kuitenkin häkellyttävästi hetken oma itsensä lääkkeen annon jälkeen. Pienemmän puolestä toivon, että olisi influenssaa (tavallista tai sika-), sillä hän on rokotettu. Vielä ei kukaan muu meistä ole sairastunut.

Kävin ostamassa isomman yöpukuihin kankaita, joten samalla myös esitän mitä vienoimman toiveeni, etten vielä tänä viikonloppuna sairastuisi.

4 kommenttia:

 1. Luin perätysten Raitasukka kompuroi- ja teidän blogin kirjoitukset ja lasten oirekuvaukset oli melko samanlaiset. Kamalalta taudilta kuulostaa. Meillä täällä vaan lievää vatsatauteilua.

  VastaaPoista
 2. Elina, ottaisin kyllä silti melkein mieluummin tämän taudin -tai siis eihän se nyt vielä minulla ole, että mikäs minä olen sanomaan-
  olen vannoutunut vatsataudin kammoaja. Tai lähinnä siis sen oksenteluversion.

  VastaaPoista
 3. Ai niin, unohtui mainita, että minäkin olen lukenut sen, ja samaa on myös se että molemmilla oireet alkoivat heti hoplopin jälkeen :D

  VastaaPoista
 4. No joo, tää meidän vatsatauti oli TOSI kesy, että en kyllä vaihtaisi. Ei oksennusversioita, eikä muutenkaan ärhäkkää.

  Aika jännä muuten toikin, että hoplopista saa jotain tauteja :D

  VastaaPoista