sunnuntai 9. tammikuuta 2011
 Pienempi tykkää leikkiä kengillä. Kärsivällisyys vaan ei aina kuulu hänen hyveisiinsä. Koira oli hangessa uituaan melko pampuloilla lumesta. Sohvatyynyihin ompelin pitsiliinat, joita olen keräillyt kirppareilta.

Illalla tein itse mysliä. Pienemmän kummitäti toi meille Kemikaalicocktailin ohjeen pohjalta tehtyä mysliä tuliaisiksi loppuvuodesta ja jäin aivan armotta siihen koukkuun. Etenkin pähkinöihin (namskis), vaikka aikasemmin olen karttanut niitä. Kaupasta yritin jo löytää vastaavaa missä olisi paljon pähkinöitä, mutta vaikka paketti lupasi tuhtia mysliä, niin sisältö oli kyllä pettymys. Pähkinöitä sai etsimällä etsiä, eikä se muutenkaan ollut lainkaan verrattavissa tuohon itsetehtyyn herkkuun. Tämänpäiväiseen mysliin laitoin kaura- ja neljänviljanhiutaleita, rypsiöljyä, hunajaa, rusinoita ja Pirkka Salaattisekoitusta, Pähkinäsekoitusta sekä manteleita. En ehtinyt vielä maistaa, mutta hartaasti toivon että olisi yhtä hyvää kuin se purkillinen, minkä jo hotkaisin syödä.

5 kommenttia:

 1. No täytyypä kokeilla mysliohjetta. Täällä menee aamuin (ja illoin) mysliä viilin (tai jugun) kera. Jos tulee valkoinen tai keltainen pitsiliina edukkaasti vastaan 60 cm tai 70 cm halkaisijalla, niin olisin kiinnostunut.

  VastaaPoista
 2. Nuo pitsiliinat on NIIN ihanat, katoin jo joulun ajan kuvista että hienot on valmistumassa :)
  t. T

  VastaaPoista
 3. Niin hyvältä näytti sinun mysli, että täälläkin kokeiltiin tehdä sitä eilen. Ja hyvää tuli!
  Ihania kuvia ja hieno on blogisi muutenkin. :) Jaksan aina ihmetellä miten toiset saa aikaiseksi, itsellä kun päivät vain menee..
  Terkuin, Riikka S

  VastaaPoista
 4. Voi pientä tättärää ;) Täältäkin löytyy yksi kenkien ystävä, edelleen vaan toivoo niitä ensimmäisiä kopsukenkiä joita saa vielä odotellakin jokusen vuoden. Pitsiliinat ovat vaan aina yhtä kauniita, minullakin jemmassa pino ompeluksiin käytettäväksi. Yhtään tyynyyn en ole niitä vielä ommellut, mutta pitäisi kyllä. Ja tuo mysli, ai että! Tuota on itsekin pitänyt tehdä mutta en ole saanut aikaiseksi, tiedän että on varmasti herkkua, nami!

  VastaaPoista
 5. Henni: Kantsii kokeilla, mutta varoitus, voi jäädä koukkuun! Laitoinkin jo teille blogiin kommenttia, että mulla on kaksi pitsiliinaa noissa väreissä, mutta halkaisija vain reilu 30 cm.

  T: Joo, minustakin tuli melko kivat :) Ei kun vaan teet teillekin!

  Riikka: Kiva että kokeilitte ja tykkäsitte. Ei täälläkään kuule aina saada aikaiseksi, ei ollenkaan. Enemmänkin olis kiva ehtiä. Tuuhan käymään täällä päin!

  Kirsikka: Mukava kun tulit kommentoimaan! Joo, tättärä tulee tuosta tättärästä ;)
  Tuo mysli on kyllä hyvää. Minullakin on noita pitsiliinoja vielä joitakin, ajattelin ehkä joihinkin vaatteisiin seuraavaksi ommella (ei nyt noin isoja kuitenkaan!).

  VastaaPoista