lauantai 1. tammikuuta 2011

Heippa vuodelle 2010 tammi-kesäkuu

            Varoitus, nyt seuraa iso määrä kuvia! 
  


 Tänä vuonna on seurattu, miten vauva on muuttunut taaperoksi. Saanut enemmän omaa persoonallisuuttansa ja etenkin omaa tahtoansa. Ottanut ensimmäiset askeleensa. Sanojakin muutama tullut, mutta puhetta vielä odotellaan. On saatu katsella, miten veli ja sisko alkavat yhä enemmän leikkiä yhdessä ja millainen heidän suhteestaan muodostuu.

Alkuvuonna vietettiin isomman synttäreitä vielä omassa kodissa ja heti sen jälkeen muutettiin kahdeksi kuukaudeksi naapuritalon kaksioon evakkoon. Sillä aikaa saatiin uusi kuivempi kylpyhuone omaan kotiin. 

Keväällä käytiin myös miehen kanssa tanssikurssilla, mikä oli todella mukava hengähdystauko ja kahdenkeskistä aikaa meille - huolimatta siitä, että aina eivät askeleet menneet ihan rytmin mukana. Olimme aloittaneet saman kurssin jo vuonna 2005, mutta muistaakseni se päättyi meidän erimielisyyksiin siitä, kumpi tanssii väärin. Tällä kerralla pääsimme kurssin loppuun saakka, vain pari kertaa jouduimme lähtemään kesken kotiin huutavan vauvan luokse.

Kevään lopussa isompi jäi päiväkodista kesälomalle ja ei enää palannut sinne, vaan meni syksyllä kerhoon.


Jatkan huomenissa...

3 kommenttia:

 1. Ihania tunnelmapaloja. Liinailu-kuva on suosikkini!

  Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. ..siis tuo jossa olette ikkunan edessä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Kuvasta ei näy, mutta pikkuinen oli juuri sairastunut räkätautiin ja ei oikein suostunut nukahtamaan, onneksi liinaan sitten viimein.

  VastaaPoista