perjantai 25. helmikuuta 2011

Matkalippuja


 Ties kuinka mones viikko sisällä. Ensin sairastelujen, sitten pakkasen takia. En ole kovin hyvä keksimään erilaisia leikkejä tai järjestämään esim. askartelua. Pitäisi vain yrittää, mutta juuri se aloitus on hankalinta. En ole itse koskaan juurikaan askarrellut, joten on vaikeaa keksiä ideoita. 

No, yritin edes ja eilen askartelimme lasten kanssa matkalippuja tulevalle mummolareissulle. Tai lähinnä äiti leikkeli ja myös liimasi. Isompi ei halunnut leikata kuin ihan vähäsen ja liimata vain yhdesti, pienempi taas olisi halunnut, mutta taidot eivät olisi siihen aivan vielä riittäneet. Ehti kuitenkin kokeilemaan saksia ja huitaisemaan liimaa niin mattoon, lattiaan kuin myös pahviinkin. Liput ovat olleet tärkeitä ja mummolan reissua odotetaan jo kovasti. Nyt löytyy liput isommalle, pienemmälle, isille, äidille, sedälle ja koiralle. Kissa taisi jäädä ilman. 

Tänään käytiin miehen kanssa syömässä. Joskus on mukavaa olla ihan kahdestaan ja leikkiä hetken sitä, mitä oli ennen. Kun tietää, että kotiin tultua saa taas kaiken. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti