tiistai 22. helmikuuta 2011

 Lähipäivinä on tehty itse pinaattilettuja (tuli älyttömän hyviä!), leivottu mutakakkua, herkuteltu laskiaispullilla (näköjään vähän ennakkoon, mutta haitanneeko mittään) ja tehty myös jo toisen kerran onnistuneesti soijamakaronilaatikkoa. Itse asiassa kaikki nämä ovat miehen tekosia. Meillä menee usein roolinjako siten, että minä suunnittelen ja hän toteuttaa. Hyvä niin, koska en hirveästi pidä ruuanlaitosta. Ihan kivaa se on, mutta vielä kivempaa on, jos joku tekee sen puolestani. 

Ollaan muuten molemmat, mies ja minä siis, nykyisin ihan hirmu pahasti koukussa ruusunmarjateehen. Ja vielä siihen halvimpaan mahdolliseen euro-teahen (mitenkähän tuo taivutusmuoto menee...), joka siis nimensä mukaisesti maksaa euron laatikolta. Keitetään sitä joka ilta pannullinen. Se on hyvää ja nukuttaakin mukavasti. Muutenkin olen nykyisin alkanut juoda enemmän teetä. Päiväkahvi on kyllä silti vielä aina saatava. 

3 kommenttia:

 1. Voi minäkin haluan mukaan herkuttelemaan!
  -T

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva tuo viimeinen!
  Hei, sinulla on niin monta löytöä jo blogissa, et vinkkaa meille hiihtolomalaisille (ja muille)Kuopion parhaan kirpparit, svp!
  Terkuin Riikka ja P

  VastaaPoista
 3. T: tervetullooo vaan! :)

  Riikka:
  Keskustassa käyn yleensä kuin sen kaupungintalon takan olevan. Nyt googlettelin niin siellä on samalla kadulla myös jokin toinen kirppari, numerossa 35 Charlotte's second hand :)
  Sitten siellä lastenvaatekirpparilla on välillä löytynyt kivoja juttuja, se on siinä lyseon lähellä. Siellä on vaan ehkä vähän kalliimmat hinnat kuin normikirpparilla.
  Joskus kiertelen myös niitä pienempiä kirppareita, mutta harvemmin olen niiltä mitään löytänyt. Silloin kun asuin itse vielä Kuopiossa, Kontista löytyi tosi hyvin tavaraa, mutta nykyisin siellä on minusta melko kallista.

  VastaaPoista