sunnuntai 6. helmikuuta 2011

 Pienempi sairastui kuitenkin myös lopulta isoveljensä tautiin. Ja tietenkin juuri veljen synttäreiden alla.  Äidin täytyi keksiä varasuunnitelma. Suurin osa vieraista peruttiin, kutsuttiinkin kummit ensimmäiselle kierrokselle (toinen tulee ensi viikonloppuna) sekä toinen perhe, jossa myöskin oli ollut varmaan samaa tautia. Saatiin kerma käytettyä pois ja pullia vähän syötyä. Yhden kaverin kanssa käytiin aamupäivällä jäätelöllä.

Tämä aika vuodesta tuntuu usein olevan melko sairasaltista aikaa. Yhtenä vuonna olimme kutsuneet lähemmäs 15 henkeä, jotka sitten kaikki muut paitsi kaksi peruivat tulonsa juhlapäivänä. Kaikilla oli flunssa. Hyvä että emme olleet kuitenkaan tehneet kakkua viidelletoista hengelle. Pikkusiskollakaan ei silti välttämättä paremmin asiat ole, hän kun on syntynyt keskellä heinäkuuta, joten käyköhän tulevaisuudessa aina niin, että suurin osa kavereista on lomailemassa synttäreiden aikaan...

Nyt taidan mennä opiskelemaan vielä hetkeksi, vaikka tekisi mieli lukea jotain ihan muuta ja toivon, että pinnalle pyrkivä nuha jäisi taaskin vain kolkuttelemaan.

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen ollut kipeänä, ja sitten eiliseen iltaan asti Lontoossa ja tänään vielä aloitin uudessa työssä, siinä jo kolme tekosyytä miksi lähestyvä synttäri on jäänyt vaille huomiota! Mitäpä isompi tarvitsisi tai haluaisi, täältä tulee paketti ehkä pikkuisen myöhässä.. :)
    t. T

    VastaaPoista
  2. T: Mietinkin et mikä se Lontoo-juttu oli :) Onnea uudesta työstä! Ei mitään hätää, eihän sulla ole edes mitään 'velvoitteita' ;) eli ei siis välttämättä tarvitse laittaa mitään, ja kortistakin on jo hyvin iloinen :D

    VastaaPoista