tiistai 8. helmikuuta 2011

Vanhoja töitä

Tällaisiakin on joskus tullut tehtyä, nyt tulivat esille:
Virkattu matto on tehty valkoisesta moppilangasta, virkkasin sen muistaakseni 6 vuotta sitten. Lanka on miehen äidin liikkeestä. Matto oli meillä edellisessä asunnossa vessan mattona, mutta olen tullut siihen tulokseen että koira, jota pitää usein pestä, sekä lapset ja vessan matto eivät ole ollenkaan toimiva kimppa. Niinpä se on ollut viime vuosina vintillä, josta mies sen löysi ja oli jo heittämässä roskikseen! Pelastin sen äidilleni mökille. 

Olisi kyllä kivaa virkata isompikin matto erivärisistä langoista räsymaton tapaan, mutta sen käsitteleminen tulisi kai vähän raskaaksi työn edetessä?

Olen ollut muuten aika laiska päättelemään, mikä näkyy tuossa viimeisessä mattokuvassa (ja näköhään vielä kesken kierroksen olen lopettanut) sekä tässä miehelle virkkaamassani hatussa, joka myös löytyi joistakin talvivarastoista:


Ja mies vielä ilmeisesti käyttää tuota hattua, ei kuitenkaan kai toivottavasti roikota tuota lankaa ihan tuossa sivulla sentään.


Ja sitten on vielä yhdet hanskat, jotka ompelin miehelle isäinpäivälahjaksi. Materiaalina oli vaippa-pul, mustat resorit ja sisällä fleece. Eivät vain ole käytössä olleet hirveän kestävät, nyt näkyy kämmenen sisäpuolella pulissa saumoista lähteviä purkaumia. Toisaalta, en kyllä tiedä mitkä hanskat olisivat riittävän kestävät miehen käyttöön.

Kuvat olisivat voineet olla taas kivempiakin, jos olisin malttanut odottaa ja ottaa ne päivänvalossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti