lauantai 18. syyskuuta 2010

Olin taas pienemmän ja koiran kanssa metsässä. Raahasin kameran tarkoituksella kerrankin mukaan. Metsässä sitten huomasin, että kannan näköjään pelkkää kameraa ilman akkua. Onni onnettomuudessa oli kuitenkin se, että löysin paljon sieniä, jotka pystyi kätevästi kuljettamaan kameran suojapussissa kotiin. Huomenna voisi yrittää vähän paremmalla onnella sitten kuvailla.

Pienempi tuntuu yhtäkkiä paljon isommalta. Ymmärtää jo paljon asioita. Hampaita pestessä työntää harjan omasta mielestään sopivan ajan kuluttua pois ja lähtee topakasti xylitol-pastilleja hakemaan. Kuuluu vain  mmä-mmä-mmä. Tänään tanssi ympyrää vessassa ilman vaippaa. Parvekkeella olevasta sangosta käy aina napsimassa puolukoita.

Kissa hyppäsi tänään parvekkeella ikkunaan. Ei siis lintu, vaan meidän kissa. Luuli varmaan tulevansa ikkunan kautta sisälle niin kuin kesällä. Kätevä sisääntulo ei onnistunut, kuului vain iso tömähdys. Koiralla on jokin allergia. Nuolisi tassunsa verille asti jos vaan annettaisiin. Öisin pidetään kauluria ja yritetään kokeilla, auttaisiko mikään muu keino.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti