tiistai 19. lokakuuta 2010

98-vuotissynttärit 
Oltiin sunnuntaina miehen mummon 98-vuotissyntymäpäivillä. Juhlia vietettiin miehen tädin puolison vanhalla kotitilalla Savossa. Kaksi vuotta vielä ja sitten on täysi sata. Piteneeköhän meidän elinaikana elinikä jo niin paljon, että pääsee useamminkin viettämään satavuotisjuhlia? Jaksaisinkohan itse elää niin vanhaksi... Riittäisiköhän tekemistä? Laitetaan mietintään.

P.S. Oli isompikin mukana, mutta ei nyt sattunut näihin kuviin mukaan.


4 kommenttia:

 1. Ihana mekko pienemmällä! Oletko itse tehnyt Mari-kankaasta?
  Minäkin saan ompelukoneen joululahjaksi - odotan jo innolla :)

  VastaaPoista
 2. En ole tehnyt itse, vaan ostanut Kuopiosta sieltä lastentarvikekirpparilta. Se on kokoa 70, mutta nuo marimekot on monesti melko reiluja, joten menee vielä vallan hyvin. Mulla olis muuten samasta kankaasta eri värisenä itselle paita, vois laittaa joskus yhtä aikaa päälle :) Ompelukone! Keneltä saat sen ja millaisen?

  VastaaPoista
 3. Kivaa - voisitte olla tiimi :) Mitä kokoa pienempi nykyään käyttää?
  Onko susta se Kuopion kirppis hyvä? Oon käyny siellä vaan kyllä kerran, mutta silloin se tuntui tosi kalliilta...
  Saan äitiltä Bernina-merkkisen koneen jouluna. En siis tiedä mallista tarkemmin, mutta ihan peruskone pitäisi olla - ei mitään turhia hienouksia :) En mä kuitenkaan mitään ihmepistoja tartte, niin helppokäyttöisyys on valttia :)

  VastaaPoista
 4. Nykyään n. 80-senttisiä. On se ihan kiva, sieltä yleensä aina löytää jotakin, tavallisilta kirppareilta ei välttämättä mitään. Onhan siellä varmaan vähän kalliimmat hinnat, mutta on ne silti halvemmat kuin jos kaupasta ostais.
  Minunkin ompelukone on Bernina :)

  VastaaPoista