maanantai 18. lokakuuta 2010

Tättärälle hame ja muita maanantain asioitaPienempi on puistosta tullessa yliväsynyt. Ehtii juuri nukahtaa ennen kuin tulemme kotiin, pää kenossa. Pamautti puistossa poskensa liukumäkeen. Nyt poski on sininen. Kumpikaan lapsista ei syö ruualla mitään. Hermostuttaa ja sanon että sitten pois pöydästä. Mistähän löytyisi pidempää pinnaa? 

Istun alas, syön molempien ruuat ja kerään hermoni. Menen isomman huoneeseen. "Minä laitoin noita serpentiinejä tuohon lamppuun." Lampussa on mökkireissuja varten ostetut ekovuokkoset liimattuna jalan ympärille. Pakostakin vähän naurattaa. Ovat muuten melko tiukassa. Sillä aikaa kun revin niitä irti, kissa käy ronkkimassa isomman pissipapereita pöntöstä. Yllätän itse teosta.

Päiväunien jälkeen asiat ovat jo paljon paremmin. Isompi suuttuu vain noin neljä kertaa. Ennen ruokaa, ruuan aikana, kaupassa ja kotiin tullessa. Onneksi melko pientä loppujen lopuksi, ja asiaan kuuluvaa ainakin.

Kauppareissun ajaksi jään kotiin ja ompelen pikahameen pienemmälle Tampellan Cook-kankaasta. Kaavan piirrän h&m:n farkkuhametta hieman apuna käyttäen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti