torstai 7. lokakuuta 2010

Hyvä teko

      
   
 Radiossa oli päivällä vetoomus verenluovuttajista. Oli niin vetoava että oli pakko lähteä. Olen jo monesti halunnut mennä, mutta aina on ollut esteenä imetys tai raskaus. Nyt pääsin. Vetoomus oli saanut muutkin liikkeelle ja aikaakin meni. Oli kuitenkin varmaan sen arvoista. Illalla oli vähän höntti olo. Pitää muistaa juoda ja levätä.

Illemmalla kävin isomman kanssa pikaisesti asioilla. Halusi ostaa jotakin. Yleensä en tykkää ostella mitään turhaa vain ostamisen takia, mutta kun kysyin, että mitäs sitten haluaisi, niin sanoi että haravan. Lauantaina on talkoot, joten eihän se nyt lainkaan mikä turha esine silloin ole. Jännää, miten tärkeä tuollainen 2,5 euron harava voi toiselle olla. Niin myös heijastin, jonka sain verenluovutuksesta.

Siskon koira on meillä hoidossa. Tulee viereen istumaan ja tuijottaa. Eläintarha on koossa. Toivottavasti yö sujuisi kohtalaisen rauhallisesti.


2 kommenttia:

  1. Hurjaa, uskalsit mennä luovuttaan verta. Sattuiko? Mulla on kans ollu tarkoitus mennä... Laurin imetyksen jälkeen sitten - huih, olen varmasti kyllä kauhusta jäykkänä... :D Piikit ei ole mun suosikkeja!
    T. Hanna

    VastaaPoista
  2. Hei Hanna, kiva kun kävit kommentoimassa :) Ei se sattunut, mutta oli kyllä vähän erikoinen olo sitten illalla. Kyllä siihen varmaan tottuu. Ja onhan siitä myös aika paljon apua. En minäkään piikeistä tykkää, mutta se hemoglobiinin ottaminen ennen sitä on kyllä vielä hirveämpää.

    VastaaPoista