tiistai 5. lokakuuta 2010

Juttuja

  


Tänään käveltiin yhdessä illalla kaupasta kotiin. Olin käynyt jumpassa ja mies lasten kanssa puistossa. Matkalla tajusin että kävelen samaa reittiä puistosta kotiin jo toiseen kertaan tänään. Pienet piirit. Yleensä päivät kulkevat samaa kaavaa: syömään-ulos-puistoon-kotiin-syömään-nukkumaan-syömään... Lapsille rutiinit tuovat turvallisuutta, sanotaan. Mitä ne tuovat minulle? Helppoutta ainakin, usein. Tylsyyttä myös, toisinaan.

Muistaisinpa silti aina nauttia arjesta ja myös tylsyydestä. Samoista poluista, tienvarsista, puista, kivistä. Kysymyksistä, jotka esitetään aina uudelleen, samassa kohdassa. Äiti miksi?

Pienemmällä on edelleen vesikellot vaippa-alueella. Lääkäristä saatiin rasvaa, mutta huomattavaa parannusta ei ole tapahtunut. Teen nyt empiiristä tutkimusta, riittäisikö vaippojen vaihto hetkellisesti kokonaan kertakäyttöisiin parannuskeinoksi.

Samalla käynnissä myös oma empiriinen vertailutukimus. Pienemmän imetyksen loputtua iho alkoi taas kukkia yhtä hehkeästi kuin nuorempana. Hormonien tasoittumista odotellessa päätin kokeilla, kumpi on tehokkaampi täsmähoito, Garnier Pure Active Anti-spot roll-on vai Pepsodent Crystal Gel Fresh & White. Vielä ei kumpikaan ole osoittanut selkeää paremmuuttaan.

Isompi jutteli tässä yksi päivä että sitten pienempi ei kuulemma juo enää äidin maitoa kun kasvaa isoksi. Kerrottiin että nyt ei enää juokaan, on lopetettu. Hetken kuluttua isompi tuli sitten kysymään että "hei kuule äiti, että miten se maito tulee sieltä lehmästä sinne tissiin?" Kysyin että mihin tissiin? "No sinne äitin tissiin? Kerroin että äitillä ja lehmällä on eri tissit. "No mutta miten se liittyy?" 2 kommenttia:

 1. Go isompi :) Hauskoja juttuja!
  Toivottavasti pienemmän ihottuma paranee.
  Kuullaan :)
  T. Hanna

  VastaaPoista
 2. Juu, paremmalta jo ehkä näyttäisi. Terkut sinne ja kuulemisiin!

  VastaaPoista